fbpx
EtusivuJääkiekkoBruins nappasi voiton tasaisen ottelun jälkeen – Tuukka Raskille 20 torjuntaa

Bruins nappasi voiton tasaisen ottelun jälkeen – Tuukka Raskille 20 torjuntaa

Bruins nappasi voiton tasaisen ottelun jälkeen - Tuukka Raskille 20 torjuntaa Jääkiekko NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

Itäisen konferenssin toisella pudotuspelikierroksella Boston Bruinsin ja Columbus Blue Jacketsin ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasaisen ottelun jälkeen Bruinsin 3-2 voittoon.

Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin ajassa ajassa 10.34 ,kun Noel Acciari vei Bruinsin 1-0 johtoon. Seuraavaa maalia jouduttiin odottamaan päätöserään asti.

Blue Jacketsin Brandon Dubinsky tasoitti ottelun ajassa 47.39 ja vasta 13 sekuntia tämän jälkeen Pierre-Luc Dubois käänsi veistä haavassa ja vei vierasjoukkueen 2-1 johtoon. Ottelu näytti menevän Blue Jacketsille, kunnes Bruins teki comebackin Charlie Coylen tasoittaessa ottelun viisi minuuttia ennen summeria.

Niin ikään Coyle nousi ottelun sankariksi tekemällä toisen osumansa jatko-erässä viiden minuutin pelaamisen jälkeen. Tälläkin kertaa Bruins luotti Tuukka Raskiin, joka torjui ottelussa 20 laukausta.

Joukkueiden toinen kohtaaminen on Lauantaina.