fbpx
EtusivuNHLHurricanes passitti hallitsevan mestarin kesälomalle – Aholle ja Teräväiselle osumat!

Hurricanes passitti hallitsevan mestarin kesälomalle - Aholle ja Teräväiselle osumat! NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

Carolina Hurricanes voitti Washington Capitalsin melkoisen trillerin jälkeen maalein 4-3 ja eteni jatkoon pudotuspelien toiselle kierrokselle. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa jopa toiseen jatkoerään, jossa Hurricanesin Brock McGinn iski voitto-osuman ajassa 91.05.

Capitals aloitti ottelun päättäväisenä iskien heti ensimmäiseen 6 minuuttiin kaksi maalia, joista vastasivat Andre Burakovsky ja Tom Wilson. Hurricanes kavensi lukemat 2-1 Sebastian Ahon alivoimaosumalla toisessa erässä, mutta Capitalsin Jevgeni Kuznetsov rankaisi pian ja maalasi taululle lukemat 3-1 ajassa 33.22. Teuvo Teräväinen toi Hurricanesin lähemmäksi tasalukemia, kun hän iski kiekon verkkoon toisen erän lopulla. Ottelun tasoitus nähtiin kolmannen erän alussa Hurricanesin Jordan Staalin osumalla.