fbpx
EtusivuJääkiekkoBlues oli jättänyt viime ottelun murskatappion unholaan ja tasoitti sarjan – Bruins menetti Charan

Blues oli jättänyt viime ottelun murskatappion unholaan ja tasoitti sarjan - Bruins menetti Charan Jääkiekko NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

St. Louis Blues keräsi itsensä kokoon viime ottelun 7-2 selkäsaunan jälkeen ja tasoitti finaalisarjan voittamalla Boston Bruinsin 4-2 viime yönä. Bluesin ja samalla koko ottelun maalihanat avasi Ryan O’Reilly jo heti ensimmäisellä peliminuutilla. Boston kapusi tasoihin ajassa 13:14 Charlie Coylen maalilla. Vladimir Tarasenko iski kotijoukkueen 2-1 johtoon pari minuuttia Coylen maalin jälkeen ja näissä lukemissa lähdettiin erätauolle.

Toinen erä lähti käyntiin ikävästi Bruinsin kannalta, kun joukkueen järkälemäinen kapteeni Zdeno Chara joutui siirtymään pukukopin puolelle saatuaan kiekon kasvoihinsa. Chara ei pelannut enää ottelussa, vaikkakin oli henkisenä tukena vaihtopenkillä. Erän maalit meni Bruinsille 1-0, kun Brandon Carlo toi nallet tasoihin NHL-uransa ensimmäisellä pudotuspelimaalilla ajassa 34.19.

Kolmas erä olikin sitten nuottipaitojen show’ta O’Reillyn iskiessä kiekon reboundista Tuukka Raskin reppuun. Illan lopulliset lukemat viimeisteli Brayden Schenn tyhjään maaliin hyökkäyssiniseltä. Rask torjui ottelussa 34 kertaa, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

Seuraavassa ottelussa torstaina on kovat panokset, kun voittajajoukkue pääsee sarjassa 3-2 johtoon ja henkisesti niskan päälle.