fbpx
EtusivuJääkiekkoBoston Bruins eteni suoraan neljässä ottelussa Stanley Cupin finaaleihin! – Rask piti maalin puhtaana

Boston Bruins eteni suoraan neljässä ottelussa Stanley Cupin finaaleihin! - Rask piti maalin puhtaana Jääkiekko NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

NHL:n Itäisen konferenssin finaalit saatiin taputeltua loppuun, kun Boston Bruins voitti Carolina Hurricanesin suoraan neljässä ottelussa. Bruins on täten tämän kauden Idän mestari ja eteni Stanley Cup -finaaleihin, jossa vastaan asettuu San Jose Sharks tai St. Louis Blues. Sharks johtaa Läntisen konferenssin finaalisarjaa lukemin 2-1.

Bruins voitti Canesin kotona käydyn neljännen ottelun 4-0. Bruinsin ykköskenttä oli erittäin tehokas tehden ottelun kaikki osumat. David Pastrnak ja Patrice Bergeron tekivät puolet osumista toisessa erässä. Kolmannen erän puolivälissä Bergeron viimeisteli illan toisen osumansa ja loppulukemat taiteili Brad Marchand, kun ottelua oli pari minuuttia jäljellä.

Sanomattakin selvää, että Bostonin maalilla vartioinut Tuukka Rask oli jälleen joukkueensa kulmakivi, vaikkakin hän sai olla suht’ rauhassa tolppiensa välissä torjuen 24 kertaa ottelun aikana.

” Kun on tuollainen putki, maalivahdin täytyy ottaa välillä voittoja yksinään. Maalivahdille ei voi silloin tulla huonoja iltoja. Tuukka onkin ollut todella varma ja tasainen. Lisäksi voittoputki osoittaa meidän materiaalimme leveyden”, Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy kommentoi seitsemän ottelun voittoputkea.