fbpx
EtusivuNHLEsa Lindellin ensimmäinen pudotuspelimaali ratkaisi voiton Starsille – sarja katkolla sunnuntaina

Esa Lindellin ensimmäinen pudotuspelimaali ratkaisi voiton Starsille - sarja katkolla sunnuntaina NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

Dallas Stars voitti St. Louis Bluesin tasaisen väännön jälkeen 2-1 ja iski kynsin hampain kiinni jatkopaikkaan. Sarja on katkolla sunnuntaina Starsin johtaessa 3-2.

Dallas Stars aloitti vahvasti siirtyen 1-0 johtoon Jason Spezzan osumalla ajassa 2.42. Starsin ratkaisuosuman teki suomalaispuolustaja Esa Lindell, joka iski toisessa erässä NHL-uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin. Kolmannessa erässä Blues pääsi maalin päähän Jaden Schwartzin osumalla, mutta Starsin muuri Ben Bishop johdatti 38 torjunnallaan tähtipaidat voittoon.