fbpx
EtusivuUrheiluLandeskogin loukkaantumisen jättämä aukko huolestuttaa – miten käy Coloradon haaveille pudotuspelipaikasta?

Landeskogin loukkaantumisen jättämä aukko huolestuttaa – miten käy Coloradon haaveille pudotuspelipaikasta?

Landeskogin loukkaantumisen jättämä aukko huolestuttaa - miten käy Coloradon haaveille pudotuspelipaikasta? Urheilu vedonlyontiravit

NHL:ssä pelataan maanantaina mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen, kun Sebastian Ahon vetämä Carolina kohtaa Mikko Rantasen tähdittämän Coloradon. Päivän kiinnostavimmassa pelissä kohtaavat NHL:ssä tiukassa pudotuspelitaitossa olevat Carolina ja Colorado. Carolinan hyvä vire (seitsemän voittoa kymmeneen viime peliin) on nostanut sen tällä hetkellä jo melko varmaksi pudotuspelijoukkueeksi. Coloradolla tekee tiukempaa, sillä joukkue on pudotuspeliviivan alapuolella – tosin vain kahden pisteen erolla. Huolestuttavaa Coloradon kannalta on kuitenkin se, että joukkue kolmanneksi paras pistemies Gabriel Landeskog loukkaantui edellisessä Dallas-ottelussa, ja on poissa pelaavasta kokoonpanosta näillä näkyminen runkosarjan loppuun saakka. Vaikka Colorado on viime otteluissa peluuttanutkin Landeskogia erillään muista tehomiehistä (Mikko Rantanen ja Nathan Mackinnon), ei poissaolon merkitystä kannata aliarvioida kapean ratkaisijamateriaalin joukkueessa. Myös Mikko Rantanen sai viime pelissä Buffaloa vastaan kopsun, mutta näillä näkymin Rantasen pitäisi olla pelikunnossa.

Jaa urheiluhulluutta:

Lähde

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.