fbpx
EtusivuKoripalloLauri Markkasen heitot eivät uponneet – Bulls taipui Pacersille

Lauri Markkasen heitot eivät uponneet – Bulls taipui Pacersille

Lauri Markkasen heitot eivät uponneet - Bulls taipui Pacersille Koripallo Urheilu

Chicago Bulls ei onnistunut yllättämään NBA:n itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Indiana Pacersia. Helmi-maaliskuussa hyvän, viisi voittoa tuottaneen jakson pelannut Chicago Bulls taipui tiistaina toiseen peräkkäiseen tappioon, kun Indiana Pacers oli kotiparketillaan vahvempi 105–96. Isännät veivät voiton vahvemman päätösneljänneksen turvin. Suomalaistähti Lauri Markkanen urakoi Bullsin riveissä 34 minuuttia. Saldona oli 14 pistettä ja peräti 13 levypalloa. Markkanen upotti pelitilanneheitot itselleen vaatimattomalla, noin 29 prosentin varmuudella. Seitsemästä kolmen pisteen yrityksestä upposi vain yksi (14 %), ja tämäkin lukema on huomattavasti Markkasen perustasoa heikompi. Vapaaheittoviivalla suomalainen oli totutun tarkka osuttuaan korirenkaaseen viisi kertaa kuudesta yrityksestä.