fbpx
EtusivuJääkiekkoPelicans nappasi Pitsiturnauksen voiton toisen kerran peräkkäin

Pelicans nappasi Pitsiturnauksen voiton toisen kerran peräkkäin

Pelicans nappasi Pitsiturnauksen voiton toisen kerran peräkkäin Jääkiekko SM-liiga smliiga talviurheilu Uncategorized Urheilu

Eilen perjantaina pyöräytettiin kotimainen kiekkokausi käyntiin Rauman Pitsiturnauksessa. Turnauksen finaalissa kohtasivat Porin Ässät ja Lahden Pelicans. Pelicans voitti ottelun lukemin 4-1 ja nappasi täten historiansa kolmannen Pitsiturnauksen voiton. Aikaisemmat kultamitalit ovat vuosilta 2011 ja 2018.

Pelicans avasi ottelun maalihanat Jonatan Tanuksen osumalla ajassa 1:39. Valtteri Pihlajamäki vei Ässät tasoihin ajassa 8:41. Jesse Ylönen vastasi ensimmäisen erän viimeisestä maalista (13:34) ja Pelicans lähti erätauolle 2-1 johdossa.

Toisessa erässä Pelicans viimeisteli loppulukemat Frank Gymerin (25:07) ja Waltteri Merelän (37:38) maaleilla.

Pelicansin ja Ässien lisäksi turnaukseen osallistuivat HIFK, KooKoo, Lukko ja TPS.