fbpx
EtusivuFormula 1Räikkönen: ”En ole edes lukenut sopimustani”

Räikkönen: ”En ole edes lukenut sopimustani”

Räikkönen: "En ole edes lukenut sopimustani" Formula 1 Formulat Uncategorized Urheilu

Viimeisin Ferrarilla F1-maailmanmestaruuden voittanut kuljettaja on kaikkien rakastama jäämies Kimi Räikkönen. Monta vuotta Maranellossa viihtynyt Räikkönen siirtyi täksi kaudeksi Alfa Romeolle vuoden 2020 loppuun ulottuvalla sopimuksella.

Viime sunnuntaina ajettiin kauden 12. osakilpailu Unkarissa Hungaroring-radalla. Kyseisellä radalla on ajettu formula ykkösiä vuodesta 1986 alkaen ja suomalaisista palkintopallin korkeimmalle sijalle siellä ovat Räikkösen (2005) lisäksi nousseet Mika Häkkinen kahdesti (1999 ja 2000) ja Heikki Kovalainen kerran uransa ainoan GP- voiton myötä vuonna 2008.

Räikkönen antoi ennen sunnuntain kisaa haastattelun unkarilaislehti Vezessille. Haastattelussa käsiteltiin muun muassa Räikkösen vapaa-aikaa ja sopimusneuvotteluja Alfa Romeon kanssa.

-En ole edes lukenut sopimustani, koska minua ei kiinnosta pätkääkään. Kun ensi kerran keskustelimme Alfa Romeo Sauberin kanssa, kerroin, että jos he valittavat jostain, lähden heti pois! Elämässä on paljon vaarallisia asioita. Tottakai yritän olla huolellinen, mutta mielestäni riittää, kun keskustelee ongelmasta vasta sitten, kun se on tapahtunut, Räikkönen summaa viitaten ”vaarallisiin harrastuksiin”, kuten motocrossiin.

Lopuksi Räikköseltä udeltiin, olisiko hän valmis ottamaan ohjat F1-johtoportaassa.

-Se ei ole minulle. Libertyn sisällä on enemmän politiikkaa, kuin joillakin mailla.

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.