fbpx
EtusivuJääkiekkoRask loisti kuudennessa ottelussa – mestaruus ratkeaa keskiviikkona

Rask loisti kuudennessa ottelussa – mestaruus ratkeaa keskiviikkona

Rask loisti kuudennessa ottelussa - mestaruus ratkeaa keskiviikkona Jääkiekko NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

Viime yönä jännitettiin jo, voittaako St. Louis Blues historiansa ensimmäisen Stanley Cupin, kun se kohtasi Boston Bruinsin kotikentällään kuudennessa finaalisarjan ottelussa. Vierasjoukkue Bruins oli kuitenkin tullut voittamaan ja niin se myös teki, lukemin 5-1. Ottelun suurin sankari oli Bruinsin maalilla vain yhden laukauksen sisään päästänyt Tuukka Rask. Ilmiömäisiin torjuintoihin venynyt suomalainen nappasi ottelussa 28 torjuntaa ja ajoi Bluesin pojat epätoivon partaalle.

Ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi maali, kun Bruins pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan. Brad Marchand iski David Pastrnakin syötöstä kiekon ylämummoon. Toinen erä taisteltiin maaleitta, molempien maalivahtien pitäessä joukkueensa pelissä mukana.

Kolmas erä oli Bostonin ryöpytystä Brandon Carlon, Karson Kuhlmanin ja Pastrnakin viimeistellessä kolme maalia Bruinsille. Kapteeni Zdeno Chara iski vielä kirsikkana kakun päälle kiekon tyhjiin ottelun lopulla. Bluesin ainoa Ryan O’Reillyn kolmannessa erässä tekemä maali jouduttiin tarkistamaan videolta, sillä Rask ehti oikealla patjallansa kiekkoon, mutta lopulta se ehti ylittää täpärästi maaliviivan.

Tämän vuoden Stanley Cup -voittaja ratkaistaan keskiviikkona aina niin ihanassa Game Sevenissä.