fbpx
EtusivuJalkapalloRatina sai uuden nurmen

Ratina sai uuden nurmen

Ratina sai uuden nurmen Jalkapallo Urheilu
Syyskuun 5. ja 8. päivä Ratinassa pelataan jalkapallon EM-karsintaottelut Suomen kohdatessa Kreikan ja Italian. Joukkueet pääsevät pelaamaan uunituoreella nurmella.

Ratinan stadionin uusi siirtonurmi on saatu asennettua paikoilleen. Uusi nurmi kuljetettiin Hollannista ja projektissa on ollut mukana Ruotsin jalkapalloliitto, vastuuhenkilönään Friends Arenan kenttämestari.

Nyt vuorossa on kentän perushuoltoa. Palloliiton olosuhdepäällikkö Tero Auvinen tiedotti asiasta tänään maanantaina Palloliiton mediatilaisuudessa.

”Tämä hollantilaisyritys on tehnyt myös muun muassa Allianz Arenalle ja Amsterdam Arenalle sekä UEFA:lle arvokisoihin siirtonurmia. Laatu on hyvää. Siirtonurmi tuotiin Hollannista kolmessa päivässä 20 rekalla kylmäkuljetuksena ja asentamiseen meni puolitoista päivää. Asennus on nyt takana ja kenttä on hyvässä hoidossa. Kyseessä on siis normaalia kentänhoitoa, jota tehdään muillekin kentille,” Auvinen kertoo Palloliiton tiedotteessa.

”Friends Arenan kenttämestari on tehnyt vastaavan operaation 37 kertaa, hän tekee sen 7-9 kertaa vuodessa. Ratinan nurmen kunto oli keväällä aivan loistava, kun muistetaan vaikka millainen tilanne oli vuoden 2015 jälkeen kun muutimme Olympiastadionilta. Kentänhoidon taso on kehittynyt. En ole ollenkaan huolestunut, ettemmekö voisi tarjota Huuhkajille erinomaisen pelialustan Kreikkaa ja Italiaa vastaan,” Auvinen jatkaa.

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.