fbpx
EtusivuUrheiluReetta Hurske jäi 0,02 sekuntia EM-pronssista – Nooralotta Neziri finaalin kuudes

Reetta Hurske jäi 0,02 sekuntia EM-pronssista - Nooralotta Neziri finaalin kuudes Urheilu yleisurheilu

Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske jäivät mitalien ulkopuolelle Glasgow’n EM-hallikisoissa. Hurske pinkoi 60 metrin aitojen finaalissa neljänneksi ajalla 8,02. Neziri (8,09) oli finaalin kuudes. Matilda Bogdanoffin kisaurakka päättyi välieriin. EM-kultaa voitti Hollannin Nadine Visser, joka pysäytti kellot aikaan 7,87. Saksan Cindy Roleder (7,97) oli toinen ja Valko-Venäjän Elvira Herman (8,00) kolmas. Hurske jäi siis EM-pronssista vain kahden sadasosan päähän.