fbpx
EtusivuJalkapalloSalah ja Firmino sivussa – Klopp luottaa nuoreen lupaukseen

Salah ja Firmino sivussa – Klopp luottaa nuoreen lupaukseen

Salah ja Firmino sivussa - Klopp luottaa nuoreen lupaukseen Jalkapallo Mestarien liiga Päivän peli Urheilu

Tänään illalla pelataan Mestarien liigan välieräottelu Liverpoolin ja Barcelonan välillä. Liverpoolin kannalta tilanne näyttää maallikon silmään huolestuttavalta kun joukkueen kaksi hyökkääjätähteä Mohamed Salah ja Roberto Firmino ovat katsomossa vammautuneina.

Punaisten päävalmentaja Jurgen Klopp luottaa vahvasti U23 -joukkueen nuoreen lupaukseen Rhian Brewsteriin.

”Hän on valmis, se on varma. On mahdollista, että hänet nähdään kokoonpanossa. Tämä on aina mahdollinen tilanne, joka täytyy pitää mielessä. Sivussa on aina pelaajia, jotka eivät mahdu kokoonpanoon. Kun olet sivussa, täytyy olla valmis pelaamaan” Klopp kommentoi Brewsterin valitsemista lehdistötilaisuudessa.

19-vuotias nuorukainen on ollut mukana vasta kerran edustusjoukkueen riveissä vuonna 2017, silloinkin vaihtopenkillä. Brewster on kärsinyt loukkaantumisista tällä kaudella, mutta Kloppin mukaan mies on tällä hetkellä pelikunnossa.

”Rhian on ollut viime viikot upeassa vireessä, mutta silloin mukana oli myös muut pelaajat. Nyt on oivallinen tilanne ottaa hänet mukaan kokoonpanoon ja mahdollisesti kentälle” Klopp jatkoi.

Barcelona voitti välierien ensimmäisen osion viime keskiviikkona 3-0. Toinen osio pelataan tänään 22.00 alkaen. Käy veikkaamassa tuloksesi ilmaisessa kilpailussamme: https://kilpailu.urheiluhullut.com

 

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.