fbpx
EtusivuJääkiekkoSharks läntisen konferenssin finaaleihin – Joonas Donskoi vastasi voitto-osumasta!

Sharks läntisen konferenssin finaaleihin - Joonas Donskoi vastasi voitto-osumasta! Jääkiekko NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

San Jose Sharks kukisti Colorado Avalanchen lukemin 3-2 joukkueiden seitsemännessä kohtaamisessa Läntisen konferenssin toisella pudotuspelikierroksella. Samalla Sharks vei ottelusarjan 4-3 ja eteni konferenssifinaaleihin.

Joe Pavelski ja Tomas Hertl veivät Sharksin kahden maalin johtoasemaan ensimmäisessä erässä. Avalanchen Mikko Rantanen vastasi joukkueensa ensimmäisestä osumasta avauserän lopulla. Sharksin kolmannesta ja lopulta ratkaisevasta maalista vastasi Joonas Donskoi ottelun toisessa erässä. Avalanche kehitteli loppukiriä kolmannessa erässä Tyson Jostin iskiessä joukkueensa maalin päähän, mutta siihen lukemat jäivätkin.

San Jose Sharks kohtaa konferenssifinaaleissa St. Louis Bluesin. Ensimmäinen ottelu käydään tulevana lauantaina.