fbpx
EtusivuJääkiekkoSt. Louis Blues vierasvoiton myötä sarjan johtoon

St. Louis Blues vierasvoiton myötä sarjan johtoon

St. Louis Blues vierasvoiton myötä sarjan johtoon Jääkiekko NHL talviurheilu Uncategorized Urheilu

St. Louis Blues voitti Dallas Starsin lukemin 4-3 joukkueiden kolmannessa kohtaamisessa toisella pudotuspelikierroksella.

St. Louis meni nopeasti 1-0 johtoon Jaden Schwartzin maalilla ajassa 1.27. Erän lopussa Dallas tasoitti ottelun Aleksandr Radulovin ylivoimaosumalla.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun Tyler Bozak vei Bluesin 2-1 johtoon erän puolivälissä. Starsilla oli saumoja tasoittaa ottelu kun se sai pelata ylivoimalla kahteen otteeseen, mutta Bluesin alivoimapelaaminen oli niin harjaantunutta, että maalit jäivät yrityksen tasolle.

Kolmatta erää pelattiin pitkän aikaa tyhjin verkoin kunnes Stars tasoitti ottelun lukemiin 2-2 Andrew Coglianon alivoimaosumalla ajassa 53.06. Bluesin Alex Pietrangelo maalasi kuitenkin 3-2 lukemat vain reilun minuutin päästä Coglianon osumasta. Pian kuitenkin Tyler Seguin antoi Starsille uskoa kun hyökkääjä tasoitti ottelun Miro Heiskasen hienon esityön myötä.

Ottelun ratkaisu nähtiin reilu minuutti ennen päätöserän loppua kun Bluesin Pat Maroon iski lopulliset lukemat taululle.

St. Louis Blues johtaa nyt ottelusarjaa lukemin 2-1. Stars ja Blues kohtaavat seuraavan kerran neljännessä ottelussa keskiviikkona.