fbpx
EtusivuJalkapalloMallorca nousee La Ligaan ensi kaudeksi

Mallorca nousee La Ligaan ensi kaudeksi

Mallorca nousee La Ligaan ensi kaudeksi Jalkapallo La Liga Uncategorized Urheilu

Espanjan toiseksi korkeimmalla jalkapallon sarjatasolla Segunda Divisiónissa käytiin eilen taistelu La Ligaan noususta Mallorcan ja Deportivon välillä. Deportivo lähti otteluun johtoasemassa sen voitettua ensimmäisen ottelun lukemin 2-0.

Mallorca oli kotiyleisön edessä taipumaton ja vei toisen kohtaamisen tyylipuhtaasti 3-0. Ante Budimir avasi maalihanat ensimmäisellä puoliajalla, kun ottelua oli pelattu 21 minuuttia. Salva Sevilla vei kotijoukkueen 2-0 johtoon ottelun 62. minuutilla. Ratkaisevan osuman teki Abdon Prats ottelun 8. viimeisellä minuutilla.

Voitto nostaa Mallorcan ensi kaudeksi Espanjan korkeimmalle sarjatasolle La Ligaan, jossa se pelasi viimeksi kaudella 2012-13.