fbpx
EtusivuUrheiluManchester Cityn tähteä ei pysäyttänyt edes paitsioliputus – hattutemppu 13 minuuttiin!

Manchester Cityn tähteä ei pysäyttänyt edes paitsioliputus – hattutemppu 13 minuuttiin! Urheilu valioliiga

Raheem Sterling oli supertehokkaana, kun Manchester City kaatoi kotonaan Watfordin lukemin 3–1. Valioliigan kärjessä oleva Manchester City otti lauantaina viidennen peräkkäisen voittonsa sarjassa kaatamalla Watfordin kotonaan lukemin 3–1. Kotijoukkueen sankari oli hattutempun viimeistellyt Raheem Sterling. Ensimmäinen puoliaika oli Cityn yksipuolista hallintaa. Watfordin eväät olivat vähissä, mutta se taisteli tarkasti pitäen maalinsa puhtaana. Samaan aikaan vieraat eivät saaneet yhtään maalintekopaikkaa tai laukausta aikaiseksi.