fbpx
EtusivuEnnakot ja katsauksetUrheiluhullujen analyysit ja todennäköisyydet Valioliigakierrokselle

Urheiluhullujen analyysit ja todennäköisyydet Valioliigakierrokselle

Urheiluhullujen analyysit ja todennäköisyydet Valioliigakierrokselle Ennakot ja katsaukset valioliiga

Pukki Party sai jatkoa Valioliigan kolmannella kierroksella eikä maalinteko näytä epätodennäköiseltä myös tulevalla kierroksella Norwichin kohdatessa West Hamin runsasmaaliselta vaikuttavassa ottelussa! Kierroksen helmenä myös sen päättävä Pohjois-Lontoon paikallisottelu Tottenhamin ja Arsenalin välillä. Lue kierrosennakko ja todennäköisyysarviot jokaiseen Valioliigan neljännen kierroksen kohtaamiseen!

Southampton – Manchester United

Southampton otti kauden avausvoittonsa vieraskentällä Brightonin kustannuksella voittaen 2-0, mutta sai apuja Brightonin jouduttua alivoimalle 30 minuutilla. Manchester United hävisi seurahistoriansa ensimmäisen kerran Crystal Palacelle ottelun päättyessä Unitedin kannalta 2-1 tappioon. United ei kuitenkaan olisi ansainnut hävitä ottelua sen hallitessa pelitapahtumia melko selvästi läpi ottelun.

Ennusteemme mukaan Southampton ansaitsee kotonaan marginaalisen 39% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 26% ja vierasvoitto 35% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.10 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Che Adams (36%) ja Anthony Martial (37%).

Chelsea – Sheffield United

Chelsea kuittasi viime kierroksella kauden avausvoittonsa ja samalla avausvoiton Frank Lampardin alaisuudessa sen voittaessa vieraissa Norwichin 3-2. Sheffield United joutui taipumaan kotonaan Leicesterille 2-1, mutta oli pelissä loppulukemia paremmalla tavalla ja ottelu olisi voinut kääntyä myös isäntien hyväksi.

Ennusteemme mukaan Chelsea ansaitsee kotonaan selkeän 72% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 18% ja vierasvoitto 10% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.10 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Tammy Abraham (59%) ja Callum Robinson (20%).

Crystal Palace – Aston Villa

Crystal Palace teki historiaa hakiessaan Old Traffordilta Manchester Unitedia vastaan 2-1 voiton vaikkei pelitapahtumat voittoon oikeuttaneetkaan on suoritus omiaan nostamaan joukkueen henkeä, joka on saattanut olla koetuksella mm. tähtipelaaja Wilfried Zahan ympärillä velloneista siirtohuhuista. Aston Villa voitti kotonaan Evertonin 2-0, mutta ottelu olisi voinut kääntyä myös toiseen suuntaan maalipaikkojen jakautuessa ottelussa ohuesti Evertonin hyväksi.

Ennusteemme mukaan Crystal Palace ansaitsee kotonaan 59% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 22% ja vierasvoitto 19% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee hieman sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.00 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Luka Milivojevic (29%) ja John McGinn (21%).

Leicester – Bournemouth

Leicester oli viime kierroksella aavistuksen onnekas sen hakiessa tasaisesta ottelusta Sheffield Unitedia vastaan 2-1 voiton. Bournemouth puolestaan ei pystynyt haastamaan hallitsevaa mestaria sen hävitessä kotonaan Manchester Citylle 3-1.

Ennusteemme mukaan Leicester ansaitsee kotonaan 50% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 29% ja vierasvoitto 21% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.40 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Jamie Vardy (41%) ja Callum Wilson (21%).

Manchester City – Brighton

Manchester City osoittaa viikosta toiseen olevansa sarjan laadukkain joukkue tällä kertaa uhriksi joutui Bournemouth, jonka City kaatoi vieraissa 3-1. Brighton hävisi viimeksi kotonaan Southamptonille 2-0, mutta joutui jo puolentunnin pelin jälkeen vajaamiehiseksi kärkimies Andonen saatua suoran ulosajon.

Ennusteemme mukaan Manchester City on kotonaan vakuuttava 80% suosikki, tasapelin toteutuessa 14% ja vierasvoiton 6% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan jopa 3.60 maaliin asti. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Sergio Aguero (61%) ja Neal Maupay (31%).

Newcastle – Watford

Newcastle vastasi yhdestä viime kierroksen suurimmasta yllätyksistä sen voittaessa Tottenhamin vieraissa 1-0. Voittoon vaadittiin hyvää onnea eikä sitä voinut pitää missään nimessä pelitapahtumiin nähden ansaittuna. Watfordin alavireinen kausi sai jatkoa sen hävitessä West Hamille kotonaan ansaitusti 3-1.

Ennusteemme mukaan Newcastle ansaitsee kotonaan 43% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 32% ja vierasvoitto 25% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan jopa 2.10 maalin tasolle. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät vähämaalisuudesta huolimatta ovat Joelinton (30%) ja Gerard Deulofeu (19%).

West Ham – Norwich

West Ham otti kauden avausvoittonsa vieraissa Watfordia vastaan 3-1 ja oli ottelussa selvästi laadukkaampi joukkue. Norwich hävisi kotonaan Chelsealle 3-2 eikä sarjanousijan puolustus pysynyt Chelsean hyökkääjien perässä ja tappio oli ansaittu Teemu Pukin hyökkäyspään onnistumisista huolimatta.

Ennustemme mukaan West Ham ansaitsee kotonaan 41% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 25% ja vierasvoitto 34% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee rankasti sarjan keskiarvon yläpuolelle -ennusteemme mukaan jopa 3.80 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Teemu Pukki (59%) ja Sebastian Haller (58%).

Burnley – Liverpool

Burnley tasasi viimeksi pisteet vieraissa Wolvesin kanssa 1-1 päättyneessä ottelussaan. Pistejako kuvaa melko tarkalleen myös ottelun pelitapahtumia joiden valossa pistejakoa voi pitää kummankin kannalta ansaittuna. Liverpool höykytti viimeksi kotonaan Arsenalia 3-0 ja osoitti uudistuneen Gunnersin olevan edelleen melko kaukana sarjan terävimmästä kärjestä.

Ennusteemme mukaan Liverpool ansaitsee vieraskentälläkin 67% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 19% ja kotivoitto 14% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.70 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Mo Salah (56%) ja Ashley Barnes (40%).

Everton – Wolves

Everton joutui viime kierroksella taipumaan vieraskentällä sarjanousija Aston Villaa vastaan isäntien ollessa parempia 2-0, mutta pelitapahtumat olisivat oikeuttaneet Evertonin vähintään pisteeseen ottelusta. Wolves tasasi pisteet kotonaan Burnleyn kanssa 1-1 ja suoriutui hyvin ottaen huomioon vaativat ottelut Eurooppa-liigassa pari päivää aikaisemmin.

Ennusteemme mukaan Everton ansaitsee kotonaan 51% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 29% ja vierasvoitto 20% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.10 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Gylfi Sigurdsson (39%) ja Raul Jimenez (37%).

Arsenal – Tottenham

Arsenal hävisi vieraillessaan Anfieldilla Liverpoolin ollessa parempi selvin 3-0 lukemin. Tottenham koki valtavan pettymyksen sen hävitessä kotonaan Newcastlelle 1-0 ja vaikka se ei ottelussa päässyt tasolleen oli tappio kuitenkin pelitapahtumiin nähden epäoikeudenmukainen.

Ennusteemme mukaan Arsenal ansaitsee kotonaan marginaalisen 38% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 26% ja vierasvoiton 27% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.50 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Pierre-Emerick Aubameyang (50%) sekä Harry Kane (49%).

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.