fbpx
EtusivuBundesliigaManchester United ei halunnut Axel Witseliä tarpeeksi – Dortmund veti pidemmän korren

Manchester United ei halunnut Axel Witseliä tarpeeksi – Dortmund veti pidemmän korren

Manchester United ei halunnut Axel Witseliä tarpeeksi - Dortmund veti pidemmän korren Bundesliiga Jalkapallo Uncategorized Urheilu valioliiga
Manchester United ei onnistunut houkuttelemaan belgialaista keskikenttäpelaaja Axel Witseliä riveihinsä, koska hän ei tuntenut oloaan tarpeeksi halutuksi.

Viime kesänä vielä ManU:n johdossa ollut Jose Mourinho ei tarjonnut tarpeeksi isoa tikkaria silloin kiinalaisseura Tianjin Quanjianissa pelanneelle Witselille. Belgialainen päätti lopulta tehdä sopimuksen Borussia Dortmundin kanssa.

”Urheilujohtaja Michael Zorc otti ensimmäisenä yhteyttä, jonka jälkeen myös valmentaja Lucien Favre liittyi mukaan. Minulla oli myös muita tarjouksia; olisin voinut siirtyä Pariisiin tai Manchesteriin, mutta Dortmund antoi vaikutelman, että olin heidän ykkösvaihtoehto,” Witsel kertoo The Sunille.

”On tärkeää, että sinulla on hyvä fiilis uudesta joukkueesta ennen kuin siirryt. Tein päätökseni keskusteltuani Zorcin, Favren ja toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzken kanssa. Dortmund on kärkijoukkueita ja halusin kärkijoukkueeseen, koska se oli ehkä viimeinen tilaisuuteni,” Witsel jatkaa.

Witsel nousi johtavaan asemaan pelaten 36 ottelua heti debyyttikaudellaan Dortmundissa.

 

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.