fbpx
EtusivuBundesliigaUrheiluhullujen analyysit ja todennäköisyydet Bundesliigaan

Urheiluhullujen analyysit ja todennäköisyydet Bundesliigaan

Urheiluhullujen analyysit ja todennäköisyydet Bundesliigaan Bundesliiga Ennakot ja katsaukset

Bundesliigan 2. kierros sisälsi hieman vähemmän yllätyksiä verrattuna avauskierrokseen ja etenkin suurseurat menestyivät odotusten mukaisesti. Kolmas kierros tuo mukanaan mielenkiintoisia mm. Gladbachin ja Leipzigin sekä Leverkusenin ja Hoffenheimin välisiä kamppailuita, joissa joukkueiden väliset voimasuhteet ovat kokeneet muutoksia viime kauteen nähden. Lue kierrosennakko ja todennäköisyysarviot jokaiseen otteluun!

Mönchengladbach – RB Leipzig

Gladbach voitti viimeksi Mainzin vieraissa 3-1 ottelun ollessa kuitenkin huomattavasti loppulukemia tasaväkisempi eikä Gladbach ollut selvästi parempi kuten kahden maalin voitosta voisi äkkiseltään päätellä. Tälle kaudelle uudistunut RB Leipzig voitti kotonaan Frankfurtin 2-1 ja myös maalipaikat oikeuttivat isännät maalin voittoon.

Ennusteemme mukaan väkevästi kautensa aloittanut RB Leipzig ansaitsee vieraskentälläkin selvän 56% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 26% ja kotivoitto vain 18% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.50 maliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Timo Werner (40%) ja Alessanne Plea (24%).

Bayern Munchen – Mainz

Bayern Munchen palasi ensimmäisen kierroksen pistemenetyksen jälkeen voittojen tielle sen kaataessa vieraissa Schalken 3-0. Bayern ansaitsi voittonsa, mutta myös Schalkelle suotiin mahdollisuudet maalintekoon eikä ottelussa nähty tasoero täysin vastaa vieraiden kolmen maalin voittoa. Mainz koki hyvästä peliesityksestään huolimatta turhauttavan 3-1 tappion Gladbachia vastaan mutta olisi ansainnut itselleen pisteen ottelusta.

Ennusteemme mukaan Bayern on kotonaan murskaava 86% suosikki, tasapelin toteutuessa 10% ja vierasvoitto 4% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 4.50 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Robert Lewandowski (80%) ja Robin Quaison (22%).

Freiburg – FC Köln

Freiburg voitti viimeksi vieraissa sarjanousija Paderbornin 3-1 ja ansaitsi voittonsa luoden selvästi enemmän laadukkaita maalipaikkoja. FC Köln joutui 1. puoliajan johtoasemastaan huolimatta taipumaan kotonaan Dortmundia vastaan vieraiden voittaessa lopulta 3-1.

Ennusteemme mukaan Freiburg ansaitsee kotonaan 54% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 24% ja vierasvoitto 22% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.20 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Gian-Luca Waldschmidt (38%) ja Anthony Modeste (28%).

Leverkusen – Hoffenheim

Leverkusen jatkoi vakuuttavia otteitaan sen voittaessa Düsseldorfin vieraissa 3-1, loppulukemien kuvatessa hyvin pelitapahtumia. Hoffenheim voitti kotonaan Bremenin 3-2, mutta ottelussa nähtiin runsaasti maaleja pelitapahtumiin nähden eivätkä isännät olleet ottelussa merkittävästi parempia.

Ennusteemme mukaan joukkueet ovat tällä kaudella menossa niin eri suuntiin, että isännät ansaitsevat kotonaan 81% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 14% ja vierasvoitto 5% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee hieman sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.20 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Kai Havertz (49%) ja Ihlas Bebou (24%).

Schalke – Hertha

Schalke hävisi viimeksi kotonaan Bayernille 3-0, mutta esiintyi ottelussa hieman loppulukemia laadukkaammin vaikkei olisikaan ottelusta ansainnut pisteitä. Hertha hävisi puolestaan kotonaan Wolfsburgille niin ikää 3-0 ja myös Hertha oli selvästi loppulukemia paremmin ottelussa mukana Wolfsburgin iskiessä maaleja kovalla tehokkuudella.

Ennusteemme mukaan ottelusta on luvassa hyvin tasainen, sillä sekä koti että vierasvoiton todennäköisyys ovat 37% ja tasapelin toteutuu 26% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee hieman sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.20 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Benito Raman (44%) ja Ondrej Duda (28%).

Wolfsburg – Paderborn

Wolfsburg voitti viimeksi vieraskentällä Hertha Berlinin 3-0, mutta ei ollut ottelussa merkittävästi laadukkaampi eikä voittoa voinut pitää täysin ansaittuna. Myös Paderborn hävisi kotonaan Freiburgille kotonaan 3-1, mutta oli epäonninen sillä, maalipaikat jakautuivat ottelussa varsin tasaisesti.

Ennusteemme mukaan Wolfsburg ansaitsee kotonaan selkeän 69% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 18% ja vierasvoitto 13% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan 3.60 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Wout Weghost (53%) ja Christopher Antwi-Adjej (25%).

Union Berlin – Dortmund

Union Berlin tasasi viime kierroksella pisteet ansaitusti Augsburgin vieraana 1-1. Dortmundilla oli käynnistymisvaikeuksia viime kierroksella Kölnin vieraana, mutta keltamustat paransivat peliään toiselle jaksolle ja veivät lopulta ottelun ansaitusti 3-1.

Ennusteemme mukana Dortmund ansaitsee vieraskentälläkin massiivisen 80% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 14% ja kotivoitto vain 6% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo on lähellä sarjan keskiarvoa – ennusteemme mukaan noin 2.90 maalia. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Paco Alcacer (58%) ja Grischa Prömel (15%).

Bremen – Augsburg

Bremen hävisi hyvästä peliesityksestään huolimatta Hoffenheimin vieraana 3-2, mutta olisi ansainnut ottelusta vähintään pisteen itselleen. Augsburg tasasi kotonaan pisteet Union Berlinin kanssa 1-1 ja lopputulos kuvaa melko hyvin ottelun pelitapahtumia.

Ennusteemme mukaan Bremen ansaitsee kotonaan 52% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 25% ja vierasvoitto 23% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.80 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät ovat Niclas Füllkrug (40%) ja Florian Niederlechner (25%).

Frankfurt – Düsseldorf

Frankfurt hävisi viime kierroksella ansaitusti Leipzigin vieraana 2-1 ja se jäi ottelussa isäntien jalkoihin pelillisesti. Düsseldorf ei mahtanut kotiottelussaan Leverkusenin ylivoimalle mitään ja hävisi ansaitusti 3-1.

Ennusteemme mukaan Frankfurt ansaitsee kotonaan 49% suosikkiaseman, tasapelin toteutuessa 28% ja vierasvoitto 23% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi sarjan keskiarvon alapuolelle -ennusteemme mukaan noin 2.50 maaliin. Ottelun todennäköisimmät maalintekijät joukkueilleen ovat Ante Rebic (34%) ja Rouwen Hennings (20%).

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.