fbpx
EtusivuJalkapalloPogba otti kantaa rasistisiin huuteluihin Twitterissä – ”ne tekevät minusta vain vahvemman”

Pogba otti kantaa rasistisiin huuteluihin Twitterissä – ”ne tekevät minusta vain vahvemman”

Pogba otti kantaa rasistisiin huuteluihin Twitterissä - "ne tekevät minusta vain vahvemman" Jalkapallo Uncategorized Urheilu valioliiga
Viime päivinä sosiaalisessa mediassa (Twitter) on vellonut jalkapallon ikävä lieveilmiö, rasismi. Muun muassa Manchester Unitedin tähtipelaajat Paul Pogba ja Marcus Rashford ovat joutuneet rasististen lausuntojen kohteeksi.

Pogba ja Rashford saivat niskaansa rasistista postia Twitterissä, kun he molemmat epäonnistuivat rangaistuslaukauksissa.

Tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että ManU:n ja Twitterin edustajat ovat istumassa saman pöydän ääreen keskustelemaan ongelmasta ja siitä, miten sen voisi kitkeä.

Pogba julkaisi tänään Twitterissä vahvan kannanoton aiheeseen. Hän pitelee kuvassa poikaansa. Taustalla seinällä on Martin Luther King, Jr:n (ja ilmeisesti Paul Pogban isän, Fassou Antoine Pogban) muotokuva.

”Esivanhempani ja vanhempani kärsivät puolestamme, jotta sukupolveni voisi elää vapaasti, tehdä töitä, matkustaa bussilla, pelata jalkapalloa. Rasistiset loukkaukset ovat idioottimaisia ja ne tekevät minusta vain vahvemman ja motivoi minua kamppailemaan tulevien sukupolvien puolesta,” Pogba kertoo kuvatekstissä.

Lähde: Sky Sports

 

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.