fbpx
EtusivuJalkapalloTeemu Pukki maalasi ensimmäisessä Valioliigaottelussaan

Teemu Pukki maalasi ensimmäisessä Valioliigaottelussaan

Teemu Pukki maalasi ensimmäisessä Valioliigaottelussaan Jalkapallo Uncategorized Urheilu valioliiga

Eilen polkaistiin käyntiin Valioliigakausi 2019/20. Kauden avausottelu pelattiin Anfieldilla Liverpoolin kohdatessa Norwichin. Ottelu oli Liverpoolin näytöstä sen voittaessa 4-1.

Ottelun avausosuma oli epäonnekkaasti oma maali. Liverpoolin Divock Origi antoi keskityksen maalille, johon Norwichin Grant Hanley ujutti jalkansa väliin. Pallo pomppasi tästä vasempaan takakulmaan. Liverpool teki seuraavat kolme maaliansa ensimmäisen puoliajan aikana. Osumista vastasivat Mohamed Salah, Virgil van Dijk ja Origi.

Toisella puoliajalla Teemu Pukki hieroi pantenolia Norwich-fanien haavoihin viimeistelemällä komean maalin ottelun 64. minuutilla.

”Toinen puoliaika oli melko hyvä meiltä. Päätimme tauolla, että on ehkä hieman liian suuri taakka yrittää saada pisteitä ottelusta, joten halusimme yrittää edes yhtä maalia. Ensimmäinenkin puoliaika oli myös ok, mutta Liverpool ei ole helppo vastus ja he rankaisevat välittömästi, jos ei ole hereillä,” Pukki kommentoi ottelun jälkeen.