fbpx
EtusivuJalkapalloZlatan: ”Pystyisin helposti pelaamaan vielä Valioliigassa”

Zlatan: ”Pystyisin helposti pelaamaan vielä Valioliigassa”

Zlatan: "Pystyisin helposti pelaamaan vielä Valioliigassa" Jalkapallo Uncategorized Urheilu valioliiga
Ruotsin lahja jalkapallolle, Zlatan Ibrahimović siirtyi Manchester Unitedista LA Galaxyyn vuonna 2018. Hän on tehnyt 17 kuukauden aikana MLS:ssä 49 ottelussa 46 maalia.

Kaudella 2016-17 Zlatan teki ManU:n paidassa yhteensä 28 maalia, mutta oli loppukauden sivussa polvivamman vuoksi. ManU voitti kauden päätteeksi Eurooppa-liigan mestaruuden.

Zlatan tavoitettiin median eteen maanantaina Galaxyn ja paikallisvastustaja Los Angeles FC:n ottelun yhteydessä. Haastattelussa Zlatan puhuu muun muassa MLS-liigasta ja entisestä Valioliigaseurastaan.

”Se on jännittävä ja kasvava liiga. Nautin kyllä täällä olosta, mutta parannettavaa on myös paljon tason nostamiseksi. Sarjan taso tulee nousemaan ajan myötä. Olemme Yhdysvalloissa, missä mikään ei ole mahdotonta,” 37-vuotias ruotsalaishyökkääjä avautuu.

Eihän haastattelu Zlatanin kanssa olisi mitään ilman pientä pilkettä silmäkulmassa. Mies kehui olevansa valmiina, jos ManU olisi avun tarpeessa.

”Pystyisin helposti pelaamaan vielä Valioliigassa. Täältä minut tavoittaa, jos United tarvitsee minua. Mutta juuri nyt Galaxy omistaa minut, anteeksi!”

Lähde: Sky Sports

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.