fbpx
EtusivuEnnakot ja katsauksetVeikkausliigan ja Ykkösen otteluennakot ja pilkuntarkat todennäköisyysarviot -Ilves hakee Lahdesta pisteet?

Veikkausliigan ja Ykkösen otteluennakot ja pilkuntarkat todennäköisyysarviot -Ilves hakee Lahdesta pisteet?

Veikkausliigan ja Ykkösen otteluennakot ja pilkuntarkat todennäköisyysarviot -Ilves hakee Lahdesta pisteet? Ennakot ja katsaukset Jalkapallo

Urheiluhullujen Suomifutis katsauksessa käydään läpi Veikkausliigan ja Ykkösen tulevan viikon otteluiden asetelmat. Veikkausliigassa pelataan poikkeuksellisesti vain neljä ottelua, kun osa joukkueista taistelee kuluneella viikolla Euroliigojen ensimmäisellä karsintakierroksella, mutta Ykkösessä pelataan lauantaina täysi viiden ottelun kierros. Lue kierrosennakko ja todennäköisyysarviot jokaiseen otteluun!

FC Honka – HIFK

FC Hongan heikko pelillinen jakso sai viime kierroksella jatkoa, kun se hävisi kotonaan kärkijoukkueiden välisen kamppailun KuPSia vastaan 1-2. Tappio oli Hongan osalta täysin ansaittu, sillä se ei pystynyt luomaan uhkaa KuPS puolustusta vastaan juuri lainkaan ja sai ainoan maalinsakin kevyin perustein tuomitusta rangaistuspotkusta. HIFK kohtasi Stadin derbyssä HJK:n ja jäi pahasti isoveljensä jalkoihin, HJK:n viedessä voitto ansaitusti 2-0.

Ennusteemme mukaan FC Honka on kotonaan 60% suosikki, tasapelin toteutuessa 25% ja vierasvoitto 15% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää hieman sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.30 maaliin.

SJK – VPS

SJK jäi viime kierroksella rankkasateessa pelatussa ottelussa pahasti kotijoukkue Ilveksen jalkoihin, kun kovassa vireessä olevat ”tupsukorvat” veivät voiton 3-0. SJK:lla ei ollut ottelussa juurikaan vaikutusvaltaa ottelun pelitapahtumien kulkuun isäntien iskiessä kaksi osumaa jo ensimmäisellä puoliajalla ja tyytyen lopulta vain puolustamaan voittoaan.

Ennusteemme mukaan SJK on kotonaan 55% suosikki, tasapelin toteutuessa 25% ja vierasvoitto 20% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää hieman alle sarjan keskiarvon – ennusteemme mukaan noin 2.40 maaliin.

FC Lahti – Ilves

FC Lahden pelilliset ongelmat saivat jatkoa viime kierroksen vierasottelussa FC Interiä vastaan, kun turkulaiset olivat ylivoimaisen 1. puoliajan esityksellään parempia 2-0 päättyneessä ottelussa. Lahden tilanne alkaa näyttämään huolestuttavalta, kun Inter ottelu oli jo neljäs ottelu ilman voittoa ja ennen kaikkea peliesitykset ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa. Ilves jatkoi vakuuttavia otteitaan kotiottelussa SJK:ta vastaan ja ratkoi voiton itselleen jo hurjalla 1. puoliajan painostuksellaan ottaen voiton selvin 3-0 lukemin.

Ennusteemme mukaan Ilves on vieraskentästä huolimatta 50% suosikki, tasapelin toteutuessa 30% ja kotivoitto 20% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.00 maliin.

IFK Mariehamn – KPV

IFK Mariehamn palasi kolmen ottelun jälkeen voittokantaan, kun RoPS kaatui vieraskentällä 2-1. Voitto oli pelitapahtumiin nähden ansaittu ja IFKM loi ottelussa selvästi isäntiä enemmän maaliodottamaa. KPV otti sarjatilanteen kannalta elintärkeän voiton Pohjanmaan derbyssä, kun vierailija VPS kaatui 2-1. Ottelu oli kuitenkin tasainen kamppailu, eikä KPV:n voittoa voinut pitää täysin ansaittuna pelitapahtumiin nähden.

Ennusteemme mukaan IFK Mariehamn on kotonaan 59% suosikki, tasapelin toteutuessa 23% ja vierasvoitto 18% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.80 maaliin.

Ekenäs IF – TPV

Ekenäsin murheellinen ja tappioiden täyteinen jakso katkesi viimein, kun viime kierroksen vierasottelu MyPaa vastaan päättyi EIF:n hyväksi 3-0. TPV puolestaan haki tärkeän vieraspisteen Oulusta, mutta oli onnekas viimeistellessään kolme maalia harvoista paikoistaan 3-3 päättyneessä ottelussa AC Oulua vastaan.

Ennusteemme mukaan Ekenäs IF on kotonaan 43% suosikki, tasapelin toteutuessa 27% ja vierasvoitto 30% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo on lähellä sarjan keskiarvoa – ennusteemme mukaan noin 2.90 maalia.

Haka – FF Jaro

Haka jyräsi 2. puoliajan ylivoimaisella esityksellään vieraissa MuSan yli ja voitti ottelun lopulta ansaitusti 5-1. Jaro oli niin ikään pelitapahtumia dominoiva osapuoli sen kohdatessa kotonaan KTP:n ja ottaen 3-2 voiton. Loppulukemat kielivät tasaisesta ottelusta, mutta todellisuudessa KTP oli onnekas onnistuessaan kahdesti maalinteossa joista toinen Jaro puolustajan avustuksella oman maalin muodossa.

Ennusteemme mukaan FC Haka on kotonaan 67% suosikki, tasapelin toteutuessa 20% ja vierasvoitto 13% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee selvästi sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.20 maaliin.

KTP – AC Kajaani

KTP palasi vakuuttavan EIF voiton jälkeen takaisin tasolleen, kun Jaro vei kotonaan KTP:ta mielensä mukaan ja voitti ottelun 3-2. AC Kajaanin vaikeudet eivät ota loppuakseen ja joukkue hävisi hyvän 1. puoliajan esityksestään huolimatta TPS vastaan 0-1.

Ennusteemme mukaan FC KTP on kotonaan 57% suosikki, tasapelin toteutuessa 24% ja vierasvoitto 19% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee aavistuksen sarjan keskiarvoa korkeammalle – ennusteemme mukaan noin 3.00 maaliin.

MuSa – MyPA

MuSan lentokeli loppui lyhyeen viime kierroksella, vaikka se johtikin ottelua Hakaa vastaan vielä toiselle puoliajalle tullessa. Haka löysi kuitenkin vaihtojen myötä rytminsä ja iski nopeasti taululle 5-1 lukemat joihin ottelu myös päättyi.

Ennusteemme mukaan MuSa on kotonaan 62% suosikki, tasapelin toteutuessa 23% ja vierasvoitto 15% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo nousee aavistuksen sarjan keskiarvon yläpuolelle – ennusteemme mukaan noin 3.00 maaliin.

TPS – AC Oulu

TPS otti viime kierroksella ansaitun 1-0 vierasvoiton AC Kajaanista vaikka ei 1. puoliajalla esittänytkään pelillisesti ihmeitä ja Kajaani hallitsi jopa pelitapahtumia. Toisella puoliajalla turkulaisryhmä ryhdistäytyi ja otti rutiininomaisen voiton ja kolme pistettä mukaansa. AC Oulun synkkä kausi sai jälleen jatkoa, kun kotiottelu TPV:tä vastaan päättyi 3-3. Oulun ongelmana on ollut maalinteko, mutta maalihanojen auetessa myös TPV onnistui hyödyntämään muutamat paikkansa vaikka pelitapahtumiin nähden kotivoitto olisi ollut ottelusta oikeudenmukaisin lopputulos.

Ennusteemme mukaan TPS on kotonaan 50% suosikki, tasapelin toteutuessa 30% ja vierasvoitto 20% todennäköisyydellä. Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi sarjan keskiarvon alapuolelle – ennusteemme mukaan noin 2.20 maaliin.

Jaa urheiluhulluutta:

Ei kommentteja

Pahoittelut. Kommentointi on suljettu.